Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Home

 

Fio Kids is een stichting die aan jongeren, ergens in de wereld, kansen op een betere toekomst wil bieden.

Hoe doen we dat ?

In de voorliggende jaren hebben we een aantal klaslokalen, een keuken met eetruimte en een kliniek gerealiseerd. Ons project bestaat uit o.a. een Nursery School voor leerlingen tot ongeveer 8 jaar. Na die school gaan de leerlingen naar de Primary en Secondary School die ook in Busura is. Op hun 12e jaar komen zij weer terug op de Busura Fio Kids School om daar in het Skill Center in praktijkgerichte vakken les te krijgen. Je kunt hierbij denken aan : timmeren, fietsen maken, kleding maken, batikken…  Dàt is daar hun kans op een toekomst.

Op kennis, ervaring en mens-zijn kan een mens een toekomst bouwen. Maar niet zonder “goed te leren en hard te werken “, zoals het motto van de school de leerlingen voorhoudt. Maar …in een land met grote armoede komen de mensen, vooral de jeugd, veel te kort.

Fio Kids streeft er naar dat de mensen in Busura in de toekomst zelfstandig het project voortzetten en helpt hen daarbij dit te realiseren. U kunt daarbij helpen door ons te steunen.

Elke bijdrage hoe klein ook is welkom!

 

 

Let op!

Wanneer u een donatie contant, of via de bank overmaakt zal dit 100% ten goede komen aan de kinderen van Busura.

Wanneer u de onderstaande betaalmodule gebruikt, zal er door de ontwikkelaar van de module een percentage kosten in mindering gebracht worden op het gedoneerde bedrag, hierdoor ontvangt Fio Kids niet uw complete donatie.