Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Leerlingen van het Elzendaalcollege zorgen voor een mooi geldbedrag.

De leerlingen in Boxmeer hadden een sponsorloop en een Goede Doelenmarkt. Klas 1Ab heeft op die manier geld verzameld voor de kinderen van FioKids. Deze mooie acties hebben het mooie bedrag van €724,55 op gebracht.

De leerlingen in Gennep hebben onder het motto: “leerlingen voor kinderen, eten voor eten”, twee weken lang, broodjes frikadel en kroket gebakken en tijdens de pauzes verkocht. 

Paul Theunissen (bestuurslid Fiokids en voormalig docent Elzendaalcollege) en Marjo Vullings (bestuurslid FioKids en docent Elzendaalcollege) hebben een bezoek gebracht aan de FioKids Nursery school in Busura. Zij konden door de opbrengst van de broodjesverkoop een flinke voorraad rijst en ander voedsel kopen en overhandigen

. Dat werd natuurlijk met veel enthousiasme door de kinderen en de leerkrachten van de school ontvangen.  , Waardoor het motto “leerlingen voor kinderen, eten voor eten” perfect tot zijn recht kwam.

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura