Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Leerlingen van het Elzendaalcollege zorgen voor een mooi geldbedrag.

De leerlingen in Boxmeer hadden een sponsorloop en een Goede Doelenmarkt. Klas 1Ab heeft op die manier geld verzameld voor de kinderen van FioKids. Deze mooie acties hebben het mooie bedrag van €724,55 op gebracht.

De leerlingen in Gennep hebben onder het motto: “leerlingen voor kinderen, eten voor eten”, twee weken lang, broodjes frikadel en kroket gebakken en tijdens de pauzes verkocht. 

Paul Theunissen (bestuurslid Fiokids en voormalig docent Elzendaalcollege) en Marjo Vullings (bestuurslid FioKids en docent Elzendaalcollege) hebben een bezoek gebracht aan de FioKids Nursery school in Busura. Zij konden door de opbrengst van de broodjesverkoop een flinke voorraad rijst en ander voedsel kopen en overhandigen

. Dat werd natuurlijk met veel enthousiasme door de kinderen en de leerkrachten van de school ontvangen.  , Waardoor het motto “leerlingen voor kinderen, eten voor eten” perfect tot zijn recht kwam.

Nieuws en actie's

Het bestuur van Fio Kids wenst U Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2019

Ook in het nieuwe jaar, maken we ons sterk voor de schoolkinderen en de gemeenschap van Busura.

Een nieuw  jaar

Een heerlijk gevoel

Streven naar een goed doel.

Wintermarkt Elzendaalcollege Gennep

Op 20 december 2018 is er een zeer gezellige wintermarkt georganiseerd op het Elzendaal College te Gennep. Fiokids dankt alle leerlingen, docenten en begeleiders voor hun inzet zodat er een mooie bijdrage gedoneerd kon worden aan Fio Kids.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura