Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Goede doelenmarkt 2016

Fio Kids doet mee met de Goede Doelenmarkt op het Elzendaalcollege in Boxmeer.

wo 6 apr. 2016

Ook dit jaar doet de Stichting Fio Kids weer mee met de Goede Doelenmarkt op het Elzendaalcollege in Boxmeer.

Elke brugklas vertegenwoordigt een goed doel. Klas 1Ab vertegenwoordigt Fio Kids.  De leerlingen hebben de afgelopen weken bij het vak Persoonlijke Ontwikkeling hard gewerkt, om de verschillende projecten tijdens de Goede Doelenmarkt zo goed en zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. De Goede Doelenmarkt is een van de projecten uit het onderwijsprogramma van het Elzendaalcollege rondom het thema wereldburgerschap.
De Goede Doelenmarkt vindt plaats op woensdag 6 april van 18.00 tot 20.30 uur in het schoolgebouw aan de Stationsweg 38 Boxmeer.

Ook zullen de brugklassen dit schooljaar geld ophalen in de vorm van een sponsorloop.

De leerlingen zullen komende week sponsoren gaan zoeken die per rondje sponsoren of een vast bedrag sponsoren. Ze hebben hiervoor een sponsorkaart ontvangen.De sponsorloop zal plaatsvinden op donderdag 24 maart in het Weijerpark te Boxmeer. Klas 1Ab start rond 11.00 uur.

De opbrengt van de sponsorloop en de Goede Doelenmarkt komt geheel ten goede aan Fio kids en daarmee aan ons scholenproject in Busura, een bushdorp in The Gambia, West Afrika.

U bent van harte welkom tijdens de sponsorloop en tijdens de Goede Doelenmarkt om klas 1Ab aan te moedigen en te ondersteunen.

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura