Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Goede doelen markt 2015

Fio Kids doet mee met de Goede Doelenmarkt op het Elzendaalcollege in Boxmeer.

wo 1 apr. 2015

Elke brugklas vertegenwoordigt een goed doel. De leerlingen hebben de afgelopen weken bij het vak persoonlijke ontwikkeling hard gewerkt om de verschillende projecten tijdens de Goede Doelenmarkt zo goed en zo mooi mogelijk te kunnen presenteren.

De Goede Doelenmarkt is een van de projecten uit het onderwijsprogramma van het Elzendaalcollege rondom het thema wereldburgerschap. De goede doelen die deelnemen zijn Stichting Be4All (klas 1Ma), Hetty Denen Foundation (klas 1Ha), Stichting Thuis en Toekomst (klas 1Hb), Stichting Passion for People (klas 1Hc), Stichting Klaartje Derks voor Kisumu (klas 1Aa), Voedselbank Land van Cuijk (klas 1Ab), Stichting KisoBOka (klas 1Ac), Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (klas 1Ad), Wereldwinkel Boxmeer (klas 1Ga) en Stichting Fiokids (klas 1Gb).


De Goede Doelenmarkt vindt plaats op woensdag 1 april van 18.00 tot 20.30 uur in het schoolgebouw aan de Stationsweg (Stationsweg 38, Boxmeer). Elke bezoeker kan tegen betaling van een euro zijn stem op één van de klassen/goede doelen uitbrengen. Met de kerstactie hebben de brugklassen voor elk goed doel een geldbedrag opgehaald. De opbrengst van de Goede Doelenmarkt wordt hierbij opgeteld. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door het aantal stemmen dat een goed doel krijgt. Kijk voor meer informatie over de Goede Doelenmarkt en andere projecten van World Citizens op www.elzendaalcollege.nl.

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura