Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Goede doelenmarkt 2

BRUGKLASSEN ELZENDAALCOLLEGE ORGANISEREN GOEDE DOELENMARKT

Opbrengst bestemd voor dertien lokale goede doelen

Boxmeer, dinsdag 18 maart 2014 – Op woensdagavond 2 april organiseert het Elzendaalcollege een goede doelenmarkt. Tijdens deze avond presenteren de brugklassen dertien lokale goede doelen die zich inzetten voor projecten in het Land van Cuijk of in ontwikkelingslanden.

Elke brugklas vertegenwoordigt een goed doel. De leerlingen hebben de afgelopen weken bij het vak persoonlijke ontwikkeling hard gewerkt om de verschillende projecten tijdens de goede doelenmarkt zo goed en zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. De goede doelenmarkt is een van de projecten uit het onderwijsprogramma van het Elzendaalcollege rondom het thema wereldburgerschap. De goede doelen die deelnemen zijn Voedselbank Land van Cuijk (klas 1Ma), Wereldwinkel Boxmeer (klas 1Ha), Stichting Klaartje Derks voor Kisumu (klas 1Hb), Hetty Denen Foundation (klas 1Hc), Kabanga Hospital Foundation (klas 1Hd), Stichting Fiokids (klas 1Aa), Stichting Be4All (klas 1Ab), Stichting Passion for People (klas 1Ac), Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (klas 1Ad), Stichting Thuis en Toekomst (klas 1Ae), Truckrun Boxmeer (klas 1Af), Stichting Support Yayème (klas 1Ga) en de Home & Life Foundation (klas 1Gb).

De goede doelenmarkt vindt plaats op woensdag 2 april van 18.00 tot 20.30 uur in het schoolgebouw aan de Stationsweg. Elke bezoeker kan tegen betaling van een euro zijn stem op drie verschillende klassen/goede doelen uitbrengen. Elk goed doel wint gegarandeerd een bedrag van € 500. Daarnaast winnen de drie klassen met de meeste stemmen respectievelijk nog € 500, € 300 en € 200 voor het doel dat zij vertegenwoordigen. Kijk voor meer informatie over de goede doelenmarkt en andere projecten van World Citizens op www.elzendaalcollege.nl

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura