Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Leerlingen voor leerlingen

Tijdens de jaarlijkse Vastenactie  zullen de kinderen van Basisschool St. Jozef in Tegelen zich inzetten om speeltoestellen te realiseren voor de school  in Busura . Op woensdag 12 maart start de Vastenactie met een presentatie van Fio Kids in de speelzaal van de school. Daarna gaan de klassen op hun eigen wijze aan de slag met dit project. De kinderen zullen zich verdiepen in het West-Afrikaanse land The Gambia. Ze verzamelen informatie over de geschiedenis van het land, de Religie, de cultuur, de eet- en drinkgewoontes, de feesten en de dans- en muziekcultuur. De kinderen krijgen inzameldoosjes die zij gaan versieren. Deze nemen ze mee om er  thuis en bij vrienden en kennissen een bijdrage in te laten doen.

Er mag dan ook een klusje voor gedaan worden. De afsluiting  is op vrijdag 18 april.

Hopelijk kunnen de kinderen van Busura mooie speeltoestellen tegemoet zien. De kinderen van Basisschool St. Jozef gaan ervoor.

Nieuws en actie's

Sponsorloop 12 april Weijerpark Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, gaan in week 11 en 13 aan de slag met de voorbereidingen voor de sponsorloop die gehouden wordt op 12 april in het Weijerpark te Boxmeer.

Wintermarkt Elzendaalcollege Gennep

Op 20 december 2018 is er een zeer gezellige wintermarkt georganiseerd op het Elzendaal College te Gennep. Fiokids dankt alle leerlingen, docenten en begeleiders voor hun inzet zodat er een mooie bijdrage gedoneerd kon worden aan Fio Kids.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura