Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Goede doelenmarkt

Het Elzendaalcollege in Boxmeer houdt op woensdag 2 april een goede doelenmarkt. Fio Kids is één van de 13 goede doelen die hier aan mee mogen 
doen. Elk goed do
el is aan een onderbouw klas gekoppeld. Zij gaan zich er op voor bereiden om straks , op de markt de beste presentatie neer te zetten. Fio Kids is gekoppeld aan klas 1Aa.
Vanaf begin februari gaan de leerlingen in hun lessen Persoonlijke Ontwikkeling werken aan de organisatie van de goede doelenmarkt. Elke klas wordt in vier groepjes verdeeld; elk groepje verzorgt een gedeelte van de organisatie : presentatie, activiteit, promotie en aankleding.

Behalve dat elk goed doel een startbedrag krijgt, is het van belang dat we als Fio Kids goed voor de dag komen op de markt. De bezoekers kunnen namelijk stemmen op de voor hen meest aansprekende presentatie. Er zijn dan ook nog drie prijzen te verdelen.

Kom dus met zo veel mogelijk op 2 april van 18.00 – 20.30 uur naar Boxmeer en steun de Stichting Fio Kids en daarmee de kinderen van Busura.

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura