Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Groot succes kerstmarkt!

Bron : Maas- en Niersbode Jaargang 2013 nummer 1

Kerstmarkt ElzendaalCollege Gennep groot succes.

kerstmarkt1Donderdag 20 december organiseerde het Elzendaalcollege Gennep weer een kerstmarkt. Dit gebeuren vindt iedere twee jaar plaats. Net als de laatste keer zou de opbrengst weer aan de Stichting Fio Kids ten goede komen.

Het was nog geen 18.00 uur of

de eerste bezoekers kwamen al binnen. Zij belandden gelijk in een sfeervol verlichte gang waar allerlei kraampjes door de leerlingen ingericht waren. Daar werden door hen gemaakte kerststukjes,agenda’s,vogelkooitjes en wat al nog meer te koop aangeboden.

 

koperen essembleOp weg naar de praktijkgang passeerde men een koperensemble dat haar kerstliederen ten gehore bracht. Iets verder was een levende kerststal ingericht. In weer een ander lokaal kon men de nagels laten lakken of het gezicht een weldadige massage laten ondergaan. Kerstverlichting werd door electro te koop aangeboden. Op het einde van de avond verlootte zij ook een kerstverlichting in de vorm van een rendier. Op vrijdagmorgen werd deze prijs in Boxmeer aan de blij verraste winnares aangeboden. Op de weg naar de aula passeerden de bezoekers de Levende Jukebox.

kerstmarkt2Tegen donatie van een bon speelden leerlingen gedurende korte tijd muziek. In de aula werd door leerlingen, docenten en het koor Trente Plus uit Groesbeek muziek ten gehore gebracht. Weer ergens anders kon je je laten vereeuwigen als Kertsman, sneeuwman of rendier. Gedurende de gehele avond was er een gestage stroom van bezoekers die in een gezellige sfeer gezamenlijk voor het hoogtepunt van de markt zorgden.

Op vrijdag maakte Ernst de Vries tijdens de afsluitende vergadering de totale opbrengst bekend : de ruim drie uur durende kerstmarkt had een bedrag van 2600 euro opgebracht.

Een prachtopbrengst voor de Stichting Fio Kids . De heer Theunissen, voorzitter van de Stichting en docent aan het Elzendalcollege was zeer onder de indruk van dit bedrag. Ook sprak hij zijn grote waardering uit voor wat personeel, leerlingen,ouders en de talloze bezoekers voor de kinderen in Busura gedaan hebben.

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura