Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Triatlon 2010

DE HARTEN OP HET ELZENDAALCOLLEGE-GENNEP HEBBEN GESPROKEN EN HOE!

De leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben een fantastische prestatie geleverd met de sponsoractie voor Fio Kids in het bushdorp Busura in The Gambia. De triatlon van 29 juni, waarvoor ze zich lieten sponsoren, werd een groot succes. Trots overhandigen Tamara van Raay en Christian Gomes Berns

namens de leerlingen een cheque van 4800 Euro aan Paul Theunissen, een van de bestuursleden van de stichting Fio Kids. 

 

Paul Theunissen staat deze zomer weer in Busura met de troffel op de steiger voor de verdere wederopbouw. De vliegreis en andere kosten betaalt hij zelf waardoor al het ingezamelde geld op de juiste plaats terecht komt. 
De hele actie voor The Gambia is afgesloten op 29 juni met een aangepaste triatlon waarin hard voor de eer werd gestreden.
De winnaars zijn: In de categorie meisjes: klas 1. Iris van Diepen (1A); klas 2. Emma Custers (2G) en klas 3. Jeanine Eickmans (3ZWK). In de categorie jongens: klas 1. Simon Derksen (1G); klas 2. Wout Mast (2D) en klas 3. Remco Noor (3BBK). Dan waren er ook twee prijzen voor diegene die het meeste geld zou ophalen. In de categorie meisjes: Tamara van Raay met € 135,55. In de categorie jongens: Christian Gomes Berns met € 137,--.
 
De gymsectie bedankt alle leerlingen die hun hart hebben laten spreken zowel bij het sponsorgeld ophalen als bij de deelname aan de triatlon.

 

Nieuws en actie's

Opbrengst Sponsorloop Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, Hebben een geweldig resultaat geboekt met de sponsorloop in het Weijerpark te Boxmeer.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura