Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Amsterdam-Dakar Challenge 2009

Een AVONTUUR met een DOEL.

Het rijden van Amsterdam-Dakar challenge met als doel geld in te zamelen voor stichting Fio Kids. Dit avontuur met een doel is om op een unieke wijze de stichting te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij een Hostipal kunnen realiseren. Het is van belang dat deze basisvoorzieningen ter beschikking worden gesteld aan de kinderen van Busura (Gambia), zodat zij een betere toekomst krijgen. 

Team JOSELYNI bestaat uit Martijn Verheijke en Joris van Eck beide woonachtig in Sint-Oedenrode, twee vrienden die zich hebben ingezet voor dit doel. Met een bijna 25 jaar oude Suzuki 4×4 zijn zij in november 2009 gestart en hebben ze in circa 3 weken de full extreme route van Amsterdam naar Dakar gereden. Op deze manier probeerden zij zoveel mogelijk bekendheid te geven aan hun Team en de doelstellingen.

 

Nieuws en actie's

Het bestuur van Fio Kids wenst U Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2019

Ook in het nieuwe jaar, maken we ons sterk voor de schoolkinderen en de gemeenschap van Busura.

Een nieuw  jaar

Een heerlijk gevoel

Streven naar een goed doel.

Wintermarkt Elzendaalcollege Gennep

Op 20 december 2018 is er een zeer gezellige wintermarkt georganiseerd op het Elzendaal College te Gennep. Fiokids dankt alle leerlingen, docenten en begeleiders voor hun inzet zodat er een mooie bijdrage gedoneerd kon worden aan Fio Kids.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura