Fio Kids

Stichting

DutchEnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkish

Bezoek aan Busura

Volg ons

ANBI status

Anbi logoStichting Fio Kids geniet de ANBI status van de belastingdienst, donaties zijn aftrekbaar.

Wintermarkt 2018

De gezellige wintermarkt op 20-december-2018 georganiseerd op het Elzendaalcollege in Gennep bezorgde St. Fio Kids een mooie opbrengst.

De leerlingen waren heel enthousiast, samen met hun docenten en begeleiders hadden zij diverse activiteiten georganiseerd waar de bezoekers aan deel konden nemen.

Voor foto’s zie de site van Elzendaalcollege Gennep.

 www.elzendaalcollege.nl

 

Fiokids dankt alle leerlingen, docenten en begeleiders voor hun inzet zodat er een mooie bijdrage gedoneerd kon worden aan ons goede doel!

 

 

Goede doelenactie 2018 (2)

Woensdag 6 juni kreeg Fio Kids de opbrengst van de sponsorloop overhandigd in de vorm van een cheque .

Het geweldige bedrag van € 395,42 kan ingezet worden voor de schoolkinderen van Busura.

We bedanken klas 1HMb met hun begeleiders voor deze geweldige actie.

 

 

Stichting SOTOS op bezoek

Geregeld brengt Stichting SOTOS (Stichting Ontwikkeling Technisch Onderwijs Senegal) een werkbezoek aan hun scholen in Sindian (Senegal).

Tijdens zo'n bezoek brengt de delegatie ook altijd een vriendschapsbezoek aan onze school in Busura.

Wij vinden het als bestuur van Fio Kids erg fijn dat stichting SOTOS dit regelmatig doet. Dit schept een goede band tussen de beide stichtingen en is ook goed voor de gemeenschap in Busura dat deze saamhorigheid erg waardeert. Tegelijk heeft Fio Kids dan ook vaker contactmomenten waardoor vorderingen van projecten vaker gezien worden en wij sneller kunnen acteren op mogelijke wensen.

Stichting SOTOS heeft al regelmatig onze school geholpen om wensen in vervulling te laten gaan, waar wij hun zeer dankbaar voor zijn. Ook dit bezoek ging weer gepaard met een welkome donatie.

  

 

Nieuws en actie's

Sponsorloop 12 april Weijerpark Boxmeer

Leerlingen van klas 1HAc van het Elzendaalcollege Boxmeer, gaan in week 11 en 13 aan de slag met de voorbereidingen voor de sponsorloop die gehouden wordt op 12 april in het Weijerpark te Boxmeer.

Wintermarkt Elzendaalcollege Gennep

Op 20 december 2018 is er een zeer gezellige wintermarkt georganiseerd op het Elzendaal College te Gennep. Fiokids dankt alle leerlingen, docenten en begeleiders voor hun inzet zodat er een mooie bijdrage gedoneerd kon worden aan Fio Kids.

Klik voor het bericht  

Steun ons Online

Het weer

Weersverwachting
Busura
Meer weer in Busura